Welkom bij Nuclea Diving Club Mol

  Nuclea Diving Club Mol is een actieve duikschool die ondertussen 60 jaar bestaat. De club heeft zo´n 100 leden die al of niet verbonden zijn met de nucleaire bedrijven in Mol. De duikclub is een van de secties van NUCLEA vzw.

  Nuclea Diving Club (NDC) is op wereldvlak aangesloten bij de CMAS. In België wordt CMAS vertegenwoordigd door de BEFOS, die op zijn beurt is onderverdeeld in NELOS (Nederlandstalige Liga voor Onderwateronderzoek en -Sport) en de franstalige tegenhanger (LIFRAS).

  We beschikken over een eigen vullokaal, een compressor en 12 bufferflessen, uitleenmaterieel zoals flessen en ontspanners en basismaterieel. Voor de veiligheid is er bij elke instructeur een zuurstoffles te bekomen. De flesvulling met lucht is GRATIS voor onze leden.

  Tijdens het schooljaar worden op maandagavond theorie- en praktijklessen gegeven in zwembad ´Den Uyt´ te Mol vanaf 20u30.

  Van mei tot oktober wordt er elke woensdag gedoken in de surf- en duikvijver van het Zilvermeer. In juli en augustus duiken we er ook op maandagavond ter vervanging van de zwembadlessen. De bedoeling hiervan is de beginnende en gevorderde duiker de nodige kennis en vaardigheden bij te brengen en het sociale leven binnen de club te bevorderen.

  Tijdens het jaar worden ook een reeks activiteiten en uitstappen gepland, zoals clubuitstappen naar de Oosterschelde, steengroeven of de Noordzee. Elk jaar wordt ook een duikreis ondernomen in clubverband (Egypte, Spanje, Turkije).

diving.nuclea.be - Secretariaat Nuclea Diving Club - Boerestraat 40, 2400 Mol - Tel: 0475/92.88.94 - koen.vos@telenet.be


E-mail:
Paswoord: